Behandelingen

Tarieven

Beschrijving behandelingen

Scalp Treatments

Oldskool Scalp Massage

Bij deze behandeling wordt de hoofdhuid gemasseerd met de handen en wordt er afwisselend gebruik gemaakt van een hoofdmassage octopus. Het doel van de massage is het wegnemen van spanningen. Wanneer je gespannen bent, stijgt er namelijk teveel bloed naar je hoofd; wat voor diverse klachten zorgt. De hoofdhuidmassage kan deze klachten verminderen.

Deluxe Scalp Massage

Bij deze behandeling wordt de hoofdhuid gemasseerd met de handen en wordt er afwisselend gebruik gemaakt van een electrische hoofdmassage octopus en een hoofdmassage apparaat. Het doel van de massage is het wegnemen van spanningen. Wanneer je gespannen bent, stijgt er namelijk teveel bloed naar je hoofd; wat voor diverse klachten zorgt. De hoofdhuidmassage kan deze klachten verminderen.

Scalp Scratching

Bij deze behandeling worden er scheidingen gemaakt in het haar met een steelkam, waarna de vingertoppen en/of kam gebruikt worden om de hoofdhuid tussen de scheidingen te krabben.

Scalp Oiling

Tijdens deze behandeling wordt er Miracle Growth Oil van Varena Cosmetics in de hoofdhuid gemasseerd. Deze behandeling is geschikt voor personen met een droge, schilferige, trekkerige of jeukerige hoofdhuid. De olie voedt je hoofdhuid en doordat het wordt ingemasseerd, wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor je huid sneller geneest en je haargroei versnelt door de vitaminen die in de olie zitten. Ook voedt en herstelt het je haar tot in de kern.

Scalp Greasing

Tijdens deze behandeling wordt er tonka-vet in de hoofdhuid gemasseerd. Deze behandeling is geschikt voor personen met een droge, schilferige, trekkerige of jeukerige hoofdhuid. Het vet voedt je hoofdhuid en doordat het wordt ingemasseerd, wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor je huid sneller geneest en je haargroei versnelt. Ook voedt en herstelt het je haar tot in de kern.


Hair Treatments

Hair Play

Tijdens deze behandeling wordt er letterlijk gespeeld met het haar. Er worden, onder andere, onzichtbare staarten en scheidingen gemaakt in het haar. Hierbij wordt de hoofdhuid af en toe ook lichtjes gemasseerd met de vingers.

Hair Brushing/Combing

Tijdens deze behandeling wordt het haar geborsteld of gekamd. Borstelen stimuleert de haarvaten, waardoor de bloedcirculatie verbetert. Zo wordt er gezorgd voor meer zuurstof en voedingsstoffen in de haarvaatjes; wat de haargroei stimuleert en de wortels versterkt. Daarnaast hebben ook de talgklieren profijt van het borstelen en kammen. De klieren produceren namelijk een natuurlijk beschermende olie, die je met een borstel of kam gemakkelijk over je hele haar verspreid, van aanzet tot puntjes, om een te vettige hoofdhuid te voorkomen. 

Braid Removal

Tijdens deze behandeling worden (valse) vlechten los gemaakt.